SERVERE „LA CHEIE”
Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, de a-si achizitiona si a incepe administrarea propriului server. Persoane fizice sau juridice, clientii isi pot alege singuri serviciile pe care le doresc preinstalate si configurate, putandu-se baza ulterior pe profesionalismul si cunostintele echipei noastre.

CONSULTANTA IT
Puteti solicita ajutorul echipei noastre pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent in cadrul firmei dumneavoastra, prin apelarea la serviciile de consultanta IT

BACKUP DATE
Majoritatea utilizatorilor par sa fie multumiti de strategiile lor de back-up, insa specialistii avertizeaza asupra faptului ca exista inca lipsuri si sunt comise o multime de erori.

ADMINISTRARE SERVERE
Serverele reprezinta, aproape intotdeauna, componenta cea mai importanta a unui sistem informatic si din acest motiv administrarea lor obliga la rigoare, pregatire profesionala si dotare tehnica de exceptie. Solutiile noastre de instalare si configurare sunt accesibile atat persoanelor fizice cat si intreprinderilor mici si mijlocii. administrarea de Servere linux acopera toata clasa de servicii necesare pentru a mentine stabilitatea echipamentelor dumneavoastra, include procese de backup sau audit pe latura de securitate, instalare si actualizare de aplicatii, monitorizare si generare de statistici privind aplicatiile Web.

HOSTING
servicii web hosting la un pret bun? Ati ajuns unde trebuie! De mai bine de 4 ani furnizam clientilor nostri servicii de hosting de calitate.

MONITORIZARE SERVICII
Pentru a ajunge la performante maxime, utilizam un pachet de programe specializate in monitorizarea echipamentelor de retea, precum si a serviciilor ce ruleaza pe servere. Un demo al statisticilor pe care le oferim gasiti aici.