SECURE IT SOLUTIONS este furnizorul de servicii it externalizate, integrate si specializate in proiectarea, instalarea si administrarea de sisteme informatice, servere, calculatoare, retele si comunicatii.
Misiunea noastra este suportul si asistenta tehnica, ce va permit concentrarea intregii atentii asupra conducerii afacerii dumneavoastra.

Serverele reprezinta, aproape intotdeauna, componenta cea mai importanta a unui sistem informatic si din acest motiv administrarea lor obliga la rigoare, pregatire profesionala si dotare tehnica de exceptie. Solutiile noastre sunt accesibile atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Administrarea de servere Linux acopera toata clasa de servicii necesare pentru a mentine stabilitatea echipamentelor dumneavoastra, include procese de backup sau audit pe latura de securitate, instalare si actualizare de aplicatii, monitorizare si generare de statistici privind aplicatiile Web.

Outsourcing IT(externalizare) – inseamna colaborarea cu o alta companie, care sa asigure functiile ce in mod normal sunt realizate in interior de catre un department IT sau de catre un angajat desemnat.

Azi Outsourcing-ul este o optiune de management strategic si optimizare a costurilor. Va invitm sa descoperiti beneficiile colaborarii cu echipa noastra si sa va bucurati de obiectivele propuse.

Suntem gata sa va oferim pachete complete de servicii, care sa acopere orice cerinta informatica, hardware sau software, din partea companiei dumneavoastra, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa apelati la mai multi furnizori de servicii externi.

Apelati cu incredere la noi daca sunteti in cautarea de roluri/aplicatii servere sau servicii externalizate it:
-server linux, web, email, ftp, vps, streaming, media, backup, fileserver, storage, voip, antispam, vpn;
-instalare, configurare, administrare server;
-hosting profesional;
-vanzare servere cu roluri preinstalate si preconfigurate;
-service, depanare, administrare si mentenanta it.