Servere si solutii la cheie – cu serviciul Server la Cheie (sau La Gata) venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, de a-si achizitiona si a incepe administrarea propriului server.

Datorita experientei noastre, putem asigura servicii de performanta in diagnosticarea, denapanea si intretinerea echipamentelor de tip server Linux/UNIX in functie de necesitatile clientilor.
Totodata oferim serviciul de SERVER LA CHEIE sau VPS, persoanelor fizice sau juridice care doresc achizitionarea si administrarea unui server preinstalat de catre echipa noastra cu o configuratie software specifica.

Persoane fizice sau juridice, clientii isi pot alege singuri serviciile pe care le doresc preinstalate si configurate, putandu-se baza ulterior pe profesionalismul si cunostintele echipei noastre.

Pachete (software open source) preinstalate si configurate – sistem de operarare Linux CentOS/Ubuntu: MailSever, VoiP Gateway Server, Dns Server, BackupServer, WebServer, ProxyServer, SambaServer, Firewall, AntiSpam

CeretiĀ aiciĀ oferta personalizata pe baza sistemului dumneavoastra informatic.